Wie zijn wij?

Centrum "De Tandem" wordt geleid door Anja Veenma, moeder van 3 kinderen Alexander, Vincent en Sebastiaan en levenspartner Robert Schipper.

     

Anja Veenma

Mijn naam is Anja Veenma en ik ben geboren in 1963.
Jaren geleden ben ik zelf geconfronteerd met het overlijden van dierbaren, waardoor ik in een rouwproces kwam. Hierbij gingen verschillende emoties gepaard en kwam ik in een vicieuze cirkel terecht van lichamelijke en geestelijke klachten. Aangezien rouwen nog niet echt was geaccepteerd en er zich diverse lichamelijke klachten openbaarden, heeft het jaren geduurd, voordat ik weer in staat was goed te functioneren.

Gelukkig mag er nu gerouwd worden en zijn er ook steeds meer instellingen die mensen hierin begeleiden. Wat ik hierin mis is de samenwerking met elkaar omdat je jezelf niet los kunt koppelen van het lichamelijk, geestelijk en zielsniveau je bent alle 3 en alle 3 zijn een. Dat is wat CENTRUM DE TANDEM zo bijzonder maakt: Ieder voor alles en alles voor een ieder. Geen ego maar samen iemand helpen om weer een nieuw begin te kunnen maken.

De tandem staat er voor samen een weg nemen die alleen te moeilijk is maar met zijn twee├źn veilig mag zijn.

Een klein stukje van wie ik ben maar wil je mij beter leren kennen dan mag je mij bellen of een kijkje komen nemen in Frankrijk.

 

De Tandem
staat voor wie wij zijn in dit leven, tijdelijk mogen wij even meefietsen, soms voor- en soms achterop van de route die de persoon neemt in zijn of haar leven
Activiteiten
Naast een gerichte themaweek, bieden we ook diverse activiteiten zoals paardrijden, zwemmen, sporten etc.

Centrum de Tandem
Adres: Postbus 11
Postcode: 3870 CA
Plaats Hoevelaken
T. 0033 470967705

Vragen? info@centrumdetandem.nl